SYSTEM TECHNICA

ΝΕΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ SYSTEM TECHNICA

ΒΡΑΒΕΙΑ

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στα ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 2022
SΤ-100 SMART (WITH ACTIVE BIO FOAM TECHNOLOGY) (ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΪΟΝ) : ΙΝΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗΣ ΚΟΛΛΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ & ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΒΙΟ – ΑΦΡΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: C2TE GP:CSIV/W2
 
ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στα ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 2020
HYBRID POWER FLEX (ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ) : ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΡΗΤΙΝΟΥΧΑ ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΑΛΗ ΚΡΕΜΩΔΗ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΗ ΥΦΗ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:C2TE S1
 
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στα ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 2022
ECO ROOF (ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ) : ΕΙΔΙΚΗ ΕΛΑΦΡΟΒΑΡΗΣ ΛΕΥΚΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΛΑΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΨΥΧΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ KAI ΕΛΑΦΡΟΜΙΚΡΟΚΙΣΗΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ, ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΤΣΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

H SYSTEM TECHNICA παράγει προϊόντα ανώτερης ποιότητας  τα οποία φέρουν τη σφραγίδα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών οίκων σε επίπεδο χημικών προσμίκτων. ΄Ολα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και φέρουν σήμανση CE.

SYSTEM TECHNICA NEW ISO CERTIFICATES pdf

CONSTRUCTION MAGAZINE, GREECE

Build (Constructive News), Νοέμβριος 2022

Build (Constructive News), Οκτώβριος 2021

 
Σεμινάριο στην Λάρνακα

Παρσουσιάση και σεμινάριο της SYSTEM TECHNICA στην Αμερικανική Ακαδημία Λάρνακας
Giannis Storismenos με τον Αδάμο Αδαμόπουλο

Παρουσίαση ΚΩΣ

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε η παρουσίαση των νέων βραβευμένων προϊόντων της SYSTEM TECHNICA στο νησί της ΚΩ.
Η παρουσίαση διοργανώθηκε από την εταιρεία Σπύρου Νικόλαος & Μάριος που αντιπροσωπεύει την εταιρεία μας στο νησί.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης την διεύθυνση της εταιρείαςΣπύρου Νικόλαος & Μάριος όπως και το προσωπικό.
Επίσης ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, τεχνητές, κατασκευαστές για την συμμετοχή τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν για τα υλικά μας.

Σεμινάριο στην Λάρνακα

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 27/5/23 το σεμινάριο αποφοίτησης του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟΥ ινστιτούτου επαγγελματικής κατάρτισης εργοδηγών δομικών και τεχνικών έργων στον χώρο της Αμερικανικής Ακαδημίας στην Λάρνακα της Κύπρου.Το σεμινάριο διοργάνωσε η εταιρεία Chtisma Trading αντιπρόσωπος των υλικών μας στην Μεγαλόνησο. Η SYSTEM TECHNICA συμμετείχε και φέτος για δεύτερη φορά στην εκδήλωση με τον Γιάννη Στορισμένο διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας και τον Αδάμο Αδαμοπουλο τεχνικό διευθυντή με σκοπό την ενημέρωση των φοιτητών για τα έτοιμα σύγχρονα dry mix κονιάματα δόμησης όπως κόλλες πλακιδίων, κόλλες και επιχρίσματα μονωτικών πλακών,στεγανωτικά, αυτοεπιπεδούμενα κονιάματα κτλ.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης την διοίκηση (κα Σωτηρούλα Χρισοστόμου) και το προσωπικό της εταιρείας Chtisma Trading, των καθηγητή της σχολής κ.Γιώργο Θεμιστοκλέους για την άψογη οργάνωση και την θερμή φιλοξενία τους.
Επίσης ευχαριστούμε τους φοιτητές της σχολής για την συμμετοχή και το ενδιαφέρον τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επαγγελματική τους πορεία. Υποσχόμαστε ότι με χαρά θα συμμετάσχουμε και του χρόνου.
 

  • Παρουσίαση Κύπρος.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των προϊόντων μας την Τετάρτη 25 /1/2023 στην Λεμεσό της Κύπρου.
Την παρουσίαση διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις της η εταιρεία Chtisma Trading που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα μας στο νησί.
Την SYSTEM TECHNICA εκπροσώπησαν από την διεύθυνση ο Γιάννης Στορισμένος και η Λίλλυ Στορισμένου και ο τεχνικός διευθυντής Aδάμος Αδαμόπουλος που είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργολάβους, και στελέχη κατασκευαστικών εταιρειών για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των σύγχρονων dry-mix δομικών υλικών και ιδιαίτερα για τα βραβευμένα προϊόντα της εταιρείας Κόλλα Πλακιδίων Power Flex Hybrid, την Κόλλα Μονωτικών Πλακών & Βασικό Επίχρισμα ST 100 smart και το Τσιμεντοειδές Στεγανωτικό Water Proofer με Νέα Βελτιωμένη Σύνθεση.
Ευχαριστούμε πολύ την διεύθυνση την κα Σότια Χρυστοστόμου και το προσωπικό της εταιρείας Chtisma Trading για την άψογη φιλοξενία όπως και τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν για τα προϊόντα μας.

Παρουσίαση Αθήνα

Με απόλυτη επιτυχία έγινε η παρουσίαση των νέων βραβευμένων προϊόντων της SYSTEM TECHNICA POWER FLEX HYBRID και ST 100 smart στην Βουλιαγμένη Αττικής στις 24/10/2022. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την SYSTEM TECHNICA και την TILE ROOM που μέσα από την μακρόχρονη συνεργασία μας διαθέτει την χονδρική πώληση των προϊόντων μας στην Αττική. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες, την διεύθυνση, το προσωπικό της TILE ROOM και κυρίως τους τεχνίτες που μας τίμησαν με το ενδιαφέρον και την παρουσία τους.

Νέο Πρωτοποριακό Υλικό

Νέο προϊόν σε διάθεση από 1/9/2021
Νέο προϊόν σε διάθεση από 1/4/2021

Σεμινάριο Δομικών Υλικών στην Κύπρο

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 20 /11/2021 το σεμινάριο αποφοίτησης του Θεμιστοκλείου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Kατάρτισης Εργοδηγών Δομικών και Τεχνικών Έργων στην Λάρνακα της Κύπρου. Το σεμινάριο διοργάνωσε η εταιρεία Chtisma Trading αντιπρόσωπος των υλικών μας στην Μεγαλόνησο. Η SYSTEM TECHNICA συμμετείχε στην εκδήλωση με τον Γιάννη Στορισμένο διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας και τον Αδάμο Αδαμόπουλο τεχνικό σύμβουλο, με σκοπό την ενημέρωση των φοιτητών για τα έτοιμα σύγχρονα κονιάματα δόμησης και κυρίως για τις κόλλες πλακιδίων και τα υλικά θερμομόνωσης (κόλλες, σοβάδες, στεγανωτικά κονιάματα κτλ). Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, διοίκηση και προσωπικό της Chtisma Trading τoν καθηγητή της σχολής κο Γιώργο Θεμιστοκλέους και τους φοιτητές για το ενδιαφέρον, την άψογη οργάνωση και την ζεστή φιλοξενία τους.
20/11/2021. Chtisma Trading, Κύπρος.

Σειρά Σεμιναρίων για τις Κόλλες Πλακιδίων
Νέας Γενιάς

Η εταιρεία πραγματοποίησε τα ακόλουθα σεμινάρια με θέμα την παρουσίαση της νέας γενιάς κόλλες πλακιδίων υψηλών επιδόσεων HYBRID, κατηγορίας C2TES1 κατάλληλες για όλους τους τύπους πλακιδίων. Με απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογών χάρη στην νέα καινοτόμα τεχνολογία με ενεργό βίο αφρό.
16/01/2020. Σάββας ΙΚΕ Πλακάκια - Είδη Υγιεινής, Κοζάνη.
15/01/2020. Aφοί Καραγιάννη Α.Ε Πλακάκια - Είδη Υγιεινής, Σέρρες.
14/01/2020. ΣΙΝΑΠΟΥΔΗΣ Πλακάκια - Είδη Υγιεινής, Καβάλα.
13/01/2020. ΠΑΛΟΥΣΗΣ Πλακάκια - Είδη Υγιεινής, Δράμα.
12/12/2019. Dimitriadis Outlet Πλακάκια - Είδη Υγιεινής, Kόρινθος.
11/12/2019. Μανιάτης Salone Di Bagno Πλακάκια - Είδη Υγιεινής, Τρίπολη.
10/12/2019. Ζάρρος Χρήστος Πλακάκια - Είδη Υγιεινής, Ξυλόκαστρο.
9/12/2019. Αντύπας Ιωάννης Πλακάκια - Είδη Υγιεινής, Πρέβεζα.
5/11/2019. Στορισμένος Κων & Σια ΑΕ- Είδη Υγιεινής - Πλακάκια - Οικοδομικά Υλικά, Λάρισα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SYSTEM TECHNICA 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση - ενημέρωση της SYSTEM TECHNICA, με θέμα την παρουσίαση της νέας γενιάς κόλλες πλακιδίων υψηλών επιδόσεων HYBRID κατηγορίας C2TES1 κατάλληλες για όλους τους τύπους πλακιδίων. Με απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογών χάρη στην νέα καινοτόμα τεχνολογία ενεργού βιο αφρού που έλαβε χώρα στις 26 Νοεμβρίου 2019, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Ενημέρωση System Technica 2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση - ενημέρωση του ομίλου ΣΤΟΡΙΣΜΕΝΟΣ, με θέμα την παρουσίαση των προϊόντων του, όπως κόλλες πλακιδίων, κονιάματα εξωτερικής θερμομόνωσης, πατητή τσιμεντοκονία, ψυχρά υλικά (πλάκες), που έλαβε χώρα στις 28 Μαϊου 2015, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Καρδίτσα. Η ενημέρωση απευθύνθηκε στα τμήματα πωλήσεων, τεχνικής υποστήριξης, εξαγωγών και marketing και πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονα εξοπλισμένες αίθουσες σεμιναρίων και τις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες τεχνικών εφαρμογών της εταιρείας. Η έμπειρη ομάδα μηχανικών της SYSTEM TECHNICA ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, το συμμετέχον προσωπικό καθώς και αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, κατασκευαστές, διακοσμητές και εφαρμοστές για τα πολλά νέα προϊόντα της εταιρείας που κυκλοφόρησαν στην αγορά το τελευταίο διάστημα. Το μεγαλύτερο μέρος όμως της ενημέρωσης αφιερώθηκε στη live επίδειξη των εφαρμογών του ολοκληρωμένου συστήματος της SYSTEM TECHNICA ART πατητής τσιμεντοκονίας, καινοτόμου σειράς διακοσμητικών επιστρώσεων για δάπεδα και τοίχους. Επιπλέων βάρος δόθηκε και στην ενημέρωση για το SYSTEM TECHNICA CLIMA, ένα ολοκληρωμένο τελευταίας γενιάς σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης που δίνει τις καλύτερες λύσεις στις απαιτήσεις των κτιρίων για εξοικονόμηση ενέργειας.

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.